ANDREAS LINDAHL

2023 TT CLASSIC CHAMPION

ASKERSUNDS GK

DAVID LINDAHL

2022 TT CLASSIC CHAMPION

TÖREBODA GK

DAVID KRANTZ

2021 TT CLASSIC CHAMPION

LUNDSBRUNN GK

MICAEL FINN

2020 TT CLASSIC CHAMPION

KARLSKOGA GK

DAN ANDERSSON

2019 TT CLASSIC CHAMPION

EKARNAS GK

JOHAN OLSSON

2018 TT CLASSIC CHAMPION

TÖREBODA GK

DAVID LINDAHL

2017 TT CLASSIC CHAMPION

TÖREBODA GK

MICAEL FINN

2016 TT CLASSIC CHAMPION

TÖREBODA GK

MARTIN LINDGREN

2015 TT CLASSIC CHAMPION

TÖREBODA GK

GERTH LUNDIN

2014 TT CLASSIC CHAMPION

TÖREBODA GK

Major Championship

DELTÄVLING 3 TT CLASSIC

Askersunds GK

TT-rookien Carl Finn, här med inspelet på hål 1, stod för en ny topprestation under deltävling 3.

Askersunds GK, 2018-års finalbana, stod som värd för TöreTourens första majortävling i strålande solsken! Än en gång var det ett fullt startfält som kom till start & än en gång var det den regerande TT-mästaren, Andreas Lindahl, som placerade sig högst upp på leaderboarden! Med god marginal, hela 3 slag, höll han undan från en jagande trio bestående av Pehr Lindquist, Andreas Skoglund & Carl Finn som slutade på 75 slag vardera. Ett tidigt guldryck kan därmed vara ett faktum, då han i dagsläget har skaffat sig en marginal på knappt 20 poäng ner till närmast jagande David Krantz i Order of Merit!

De största avancemangen stod dock just Pehr Lindquist, Andreas Skoglund & Carl Finn för, som samtliga klättrar upp till topp-5 inför genrepet, TT Open, på Töreboda GK om mindre än 1 månad!

Noterbart i övrigt var att ölbollarna, i likhet med premiären, regnade in, inte minst tack vare generösa bidrag från både Mattias Svensson & Mikael Österblom (3 vardera). Även Filip Lindahl (2) & Johan Olsson (1) stod för liknande bedrifter! Den sistnämnde kan därmed, efter lång väntan, äntligen välkomnas som medlem Pilsnerligan!🍺

I lagtävlingen stod återigen No Limit för en imponerande insats & har i det närmaste säkrat 1:a-platsen med 1 deltävling kvar! Både Old Spice & Young Guns behöver full pott på Töreboda GK samtidigt som No Limit drabbas av härdsmälta för att någon omkastning ska kunna ske i toppen. För Rookies har segertåget redan lämnat perrongen, men 2:a-platsen finns alltjämt inom räckhåll!

4 + 3 + 3 + 2 = 12P.

TOT: 37P.

4 + 3 + 2 + 2 = 11P.

TOT: 27P.

4 + 3 + 1 + 1 = 9P.

TOT: 24P.

4 + 2 + 1 + 1 = 8P.

TOT: 28P.

LEADERBOARD

10TH TT CLASSIC

LINDAHL, A.

72

LINDQUIST, P.

75

SKOGLUND, A.

75

FINN, C.

75

OLSSON, J.

76

KRANTZ, D.

77

KRÜGER, M.

77

LINDAHL, D.

78

HOCHSESS, M.

78

FINN, M.

79

LINDAHL, F.

80

LINDAHL, G.

81

SVENSSON, I.

83

SVENSSON, M.

84

ÖSTERBLOM, M.

84

LENNARTSSON, P.

88

 • LENNARTSSON, PETER (1P.)
 • KRÜGER, MÅNS (3P.)
 • OLSSON, JOHAN © (4P.)
 • SVENSSON, MATTIAS (2P.)
 • SKOGLUND, ANDREAS (2P.)
 • LINDQUIST, PEHR (3P.)
 • LINDAHL, ANDREAS © (4P.)
 • LINDAHL, GERT (1P.)
 • FINN, MICAEL (2P.)
 • SVENSSON, ISAK (1P.)
 • LINDAHL, DAVID © (4P.) 
 • HOCHSESS, MARCUS (3P.)
 • KRANTZ, DAVID (3P.)
 • LINDAHL, FILIP (2P.)
 • ÖSTERBLOM, MIKAEL © (1P.)
 • FINN, CARL (4P.)

Mikael Österblom, här på stranden på hål 14, lyckades inte hitta majorformen.

David Krantz sänker birdieputten på hål 16, dagens signaturhål, & bibehåller ledningen i TT Challenge efter sin 3:e raka 3-poängare!

DELTÄVLING 3 TÖREBODA GK

Micael Finn & Mattias Svensson sänker varsin putt på dagens signaturhål, den ikoniska 10:an.

Dagen efter den sista Törebodafestivalen stod Töreboda GK åter som värd för TöreTourens 3:e deltävling, som på 8 år haft inte mindre än 7 olika segrare. Micael Finn var, inför dagens runda, ensam med att ha bärgat 2 TT Classic-titlar. 18 hål senare delar han dock den bedriften med den regerande TT-mästaren, David Lindahl!

Efter en mästerlig inledning på säsongen, med 1 seger och 1 5:e-plats, var det dags för nästa topprestation & den 8:e deltävlingssegern totalt. Med 66 slag rycker David Lindahl ordentligt i Order of Merit & har, med endast 1 återstående deltävling inför den avslutande finalen, en marginal på hela 20(!) poäng ner till total-2:an, David Krantz. Detta trots att den sistnämnde stod för ännu en fin insats & följde upp segern senast med en 4:e-plats.

Störst kliv uppåt i tabellen tog dock Andreas Skoglund som, i likhet med David Lindahl, registrerade röda siffror för dagen. Efter 69 slag finns goda möjligheter att ta plats i ledarbollen under finalavgörandet för den regerande TT Challenge-mästaren, som dessutom avslutade dagen med att ta plats i Pilsnerligan. Varmt välkommen!

Vad gäller just TT Challenge har toppstriden utvecklats till ett riktigt getingbo, med 6 spelare inom 1 poäng & Micael Finn som nuvarande 1:a. Noterbart i övrigt var att Marcus Hochsess fortsatt spelar på en hög nivå & för närvarande har ett starkt grepp om den åtråvärda titeln årets rookie samt att TT-burken för dagens prestation återigen gick till Filip Lindahl, denna gång efter en säsongsbästa 85:a.

Gert Lindahl från bunkern på hål 16.

LEADERBOARD

TT CLASSIC 2022 - TÖREBODA GK

LINDAHL, D.

66

SKOGLUND, A.

69

LINDQUIST, P.

71

KRANTZ, D.

72

HOCHSESS, M.

73

FINN, M.

74

LINDAHL, G.

74

FINN, P.

76

LINDAHL, A.

76

SVENSSON, M.

78

OLSSON, J.

85

LENNARTSSON, P.

85

LINDAHL, F.

85

LUNDIN, J.

89

Andreas Lindahl & David Krantz med inspel mot 5:ans green.

DELTÄVLING 3 LUNDSBRUNN GK

Under deltävling 3 återvände TöreTouren till Lundsbrunn GK, som stod som värd för TT Championship 2017. Den gången var det 2014-års TT-mästare Gerth Lundin som segrade, men under årets upplaga av TT Classic kom varken han, Andreas Lindahl, Filip Lindahl, Dan Andersson eller årets rookieraket Anders Trygg till start.

I det decimerade startfältet var det istället David Krantz som klev fram & bärgade sin 2:a TT-seger i karriären. Trots att han tog sin första seger på TT redan under rookiesäsongen 2016 & länge har varit en av TT:s jämnaste spelare, med en 3:e-plats i totalställningen 2020 som främsta merit, har titlarna lyst med sin frånvaro. Fram till nu vill säga. 68 slag, 4 under par, var ett styrkebesked som resulterade i ett rejält kliv uppåt i Order of Merit, där han i nuläget parkerar på en 4:e-plats med 48 poäng totalt (samma antal som de tvåfaldiga TT-mästarna Johan Olsson & David Lindahl på 2:a- respektive 3:e-plats). 

2021 TT CLASSIC CHAMPION

LEADERBOARD

TT CLASSIC 2021 - LUNDSBRUNN GK

KRANTZ, D.

68

FINN, P.

70

LINDAHL, D.

72

LINDQUIST, P.

73

NILSSON, W.

74

OLSSON, J.

75

BJURÉN, R.

75

SKOGLUND, A.

77

FINN, M.

78

LUNDH, T.

81

LINDAHL, G.

82

LUNDIN, J.

85

Endast ytterligare 1 spelare, den regerande mästaren Philip Finn, registrerade röda siffror för dagen. Därmed förstärkte han totalledningen ytterligare & har i nuläget en marginal på hela 22 (!) poäng ner till ett getingbo av spelare. Den något äldre i familjen, Micael Finn, var titelförsvarare efter sin seger på Karlskoga GK men fick inte spelet att stämma & slutade till sist på 6 över par & en 9:e-plats. Ytterligare 3 slag sämre var Tommy Lundh, som dock inkasserade 3 poäng på signaturhålet (det 11:e) & därmed gjorde ett litet ryck i TT Challenge. Anderas Skoglund, den regerande TT Challenge-mästaren, & David Krantz är närmast jagande med 8 poäng vardera.

Noterbart i övrigt var att Weine Nilsson, med sina 74:a slag, stod för sin bästa prestation sedan hedenhös tid & att Robert Bjurén gjorde en stabil säsongsdebut, endast 1 slag bakom. Ett stort frågetecken omgärdar dock formen hos 2017-års TT-mästare, Jonas Lundin, som haft skadebesvär & för 2:a deltävlingen i rad inkasserade något så ovanligt som en sistaplats.

DELTÄVLING 3 KARLSKOGA GK

TöreTourens rookie, Philip Finn, stod för sin bästa insats hittills genom att placera sig på en fin tredjeplats!

Den 7:e upplagan av TT Classic genomfördes, som i stort sett alltid är fallet när det vankas TöreTouren, i ypperligt golfväder! En ny tourbana, Karlskoga GK, var spelplatsen för dagen, efter ett val av segrarna i TT CUP 2019, & en utmaning som vissa bemästrade bättre än andra.

Överraskande nog vållade den natursköna park- & skogsanläggningen störst problem för den regerande mästaren, Dan Andersson, som efter en tung dag placerade sig sist i det 14 man starka startfältet. Inte heller den normalt så stabile Andreas Lindahl fick spelet att stämma, men befäster alltjämt sin plats i ledarbollen inför deltävling 4 - TT Open på Töreboda GK - om mindre än en månad. Desto bättre gick det för totalledaren i Order of Merit - Jonas Lundin - som med 73 slag inkasserade sin 2:a raka placering topp-2! På samma resultat, men med hjälp av bättre hcp, slutade Micael Finn, som därmed plockade hem sin 2:a titel på TöreTouren & numera kan titulera sig TT Classic Champion 2016 & 2020!

Noterbart i övrigt var att både Filip Lindahl & den regerande TT-mästaren, Johan Olsson, placerade sig topp-5 för första gången under årets säsong samt att Gert Lindahl bidrog med en mycket välkommen ölboll & därmed gör Weine Nilsson, Dan Andersson & Andreas Lindahl sällskap i Pilsnerligan 2020! Nämnas måste givetvis även ångvälten i TT Challenge, Andreas Skoglund, som fortsätter att krossa vartenda signaturhål han kommer över! Birdie, birdie, birdie är det minst sagt imponerande resultatet i halvtidsvilan, men tätt bakom skuggar Philip Finn & Andreas Lindahl på en delad 2:a-plats. Näst på tur är Töreboda GK:s hål 15.

Andreas Skoglund med en viktig varning till allmänheten.

LEADERBOARD

TT CLASSIC 2020 - KARLSKOGA GK

FINN, M.

73

LUNDIN, J.

73

FINN, P.

76

LINDAHL, F.

77

OLSSON, J.

78

SKOGLUND, A.

80

LINDAHL, D.

80

KRANTZ, D.

81

NILSSON, W.

83

LINDAHL, G.

83

LUNDH, T.

84

LINDAHL, A.

87

BJURÉN, R.

89

ANDERSSON, D.

90

Weine Nilsson lyckades till sist knipa segern i internkampen med Tommy Lundh med 1 slags marginal.

Tommy Lundh med ett utslag som hittade bunkern på hål 16 - Karlskoga GK:s signaturhål. Strax innan hade Andreas Skoglund, efter att ha varit mycket nära en HIO, rullat i sin 3:e raka birdie i TT Challenge!

DELTÄVLING 3 EKARNAS GK

TT:s "Lefty" - Robert Bjurén - slår ut på hål Ekarnas GK:s hål 1. Gert Lindahl & den slutgiltiga segraren - Dan Andersson - observerar.

Årets 3:e deltävling bjöd inte enbart på en för TöreTouren ny bana, utan dessutom korades en ny vinnare på touren! Dan Andersson har förvisso varit uppe & nosat på topplaceringarna förr, inte minst under 2017 då han var i stort sett bofast i ledarbollen, men någon seger har det aldrig blivit - förrän nu vill säga! Ekarnas GK visade sig passa perfekt & med sina 72 slag klättrar han rejält i Order of Merit - förbi storspelare som Andreas Lindahl, Pehr Lindquist & inte minst Weine Nilsson!

Än större namn finner vi dock på de 4 placeringarna ovanför Dan Andersson, där 3 forna mästare jagar 2019-års i nuläget hetaste man (alla kategorier) - Tommy Lundh! 2 imponerande fullpoängare följdes dock upp av ett överraskande bakslag & en minskad ledning till ynka 6 poäng gentemot den regerande mästaren - Johan Olsson - som med 73 slag knep sin 2:a raka 2:a-plats! Därmed passerade han 2017-års mästare Jonas Lundin som, tillsammans med 2015- & 2016-års mästare David Lindahl, numera har en lucka upp till det absoluta toppskiktet på över 10 poäng. Ledarbollen blir därför högintressant att följa under deltävling 4 på Töreboda GK!

Pehr Lindquist stod för en fin 74:a på Ekarnas GK.

I samband med maten efter rundan sköter David Lindahl bollutdelningen till medlemmarna som lyckats pricka green på par 3-hålen.

LEADERBOARD

TT CLASSIC 2019 - EKARNAS GK

ANDERSSON, D.

72

OLSSON, J.

73

LINDAHL, D.

73

LINDQUIST, P.

74

LINDAHL, A.

75

NILSSON, W.

75

LUNDIN, J.

76

BJURÉN, R.

76

LINDAHL, G.

76

KRANTZ, D.

77

LUNDIN, G.

81

SKOGLUND, A.

90

LINDAHL, F.

90

Weine Nilssons golfskola, del 1:

Följsamt & betydligt mer graciöst än tidigare avsnitt av golfskolan, en känsla av att ingenting kan gå fel genomsyrar swingen. Men så inträffade det obegripliga på Ekarnas GK:s hål 11, då Weine Nilsson efter en mindre lyckad spoon blev ensam medlem i Pilsnerligan 2019! 

DELTÄVLING 3 TÖREBODA GK

TöreTourens 3:e deltävling för säsongen genomfördes i högsommarväder & med festivalruset fortfarande kvar i kroppen! 

Gladast av alla kvällen innan var årets rookie-raket, Johan Olsson, vilket visade sig vara ett vinnande koncept! Med 69 slag plockade totalledaren i Order of Merit hem ytterligare en tourtitel & har, efter 3 raka segrar, siktet inställt mot TöreTourens första Grand Slam! Men redan nu är han historisk - ingen blåhatt har tidigare lyckats plocka hem 3/3 deltävlingar! Gerth Lundin var dock nära under debutsäsongen 2014, då han stod som segrare i 3/4 deltävlingar.

Tätt bakom, endast slagen på hcp, placerade sig årets rookie 2017 - Martin Karlsson - som även han registrerade röda siffror & slog sig in bland topp-10! 2 forna mästare - regerande Jonas Lundin & tvåfaldige David Lindahl - stod också för fina resultat & klamrar sig kvar i det absoluta toppskiktet! Även David Krantz behåller sin plats i ledarbollen inför deltävling 4 på Vara-Bjertorp GK efter en stabil 5:e-plats.

Noterbart i övrigt var att Pehr Lindquist vagn smet & försvann ner bakom pumphuset mellan hål 17 & 18. Detta förevigades på bild av fotograf Robert Bjurén (se ovan). 

LEADERBOARD

TT CLASSIC 2018 - TÖREBODA GK

OLSSON, J.

69

KARLSSON, M.

69

LUNDIN, J.

71

LINDAHL, D.

73

KRANTZ, D.

75

NILSSON, W.

77

SKOGLUND, A.

78

LINDQUIST, P.

80

LINDGREN, M.

80

LINDAHL, G.

80

BJURÉN, R.

84

ANDERSSON, D.

85

DELTÄVLING 3 TÖREBODA GK

Dan Andersson ser inte ut att vara helt missnöjd med Gerth Lundins missade birdieputt på hål 7 :) 

Efter deltävling 2 efterlystes bättre spel från 2 förhandsfavoriter - David Lindahl & Pehr Lindquist - & leveransen kom direkt! Den regerande mästaren visade just mästarklass genom att med sin 71:a placera sig högst upp på pallen! Därmed tar han ett stort kliv uppåt i Order of Merit - från 10:e till 4:e-plats - & går ut i ledarboll under deltävling 4 tillsammans med bröderna Lundin & Dan Andersson. Pehr Lindquist var inte mycket sämre & avancerar med sin 73:a till en 8:e-plats totalt!

För att återgå till tidigare nämnda stilorakel är Dan Andersson förmodligen den blåhatt som varit den största positiva överraskningen hittills under säsongen! För dagen iförd långbyxor presterade konstapeln ett mycket stabilt spel trots skadeproblem orsakade av hans "bisyssla". Med sin 72:a befäster han sin topplacering på touren & är den som i nuläget närmast skuggar 2014-års mästare Gerth Lundin inför avslutningen!

Noterbart i övrigt var att David Krantz hamnade på 6:e-plats för 3:e deltävlingen i rad & att Micael Finn följde upp sin 3:e-plats senast med en fin 4:e-plats. Bra spel på Brevikens GK om mindre än en månad skulle innebära att de båda fortfarande har goda möjligheter att kunna titulera sig 2017-års mästare när allt ska summeras i slutet av augusti.

Men förutom Gerth Lundin - som alltjämt har ett järngrepp om förstaplatsen - ska då även Jonas Lundin & Filip Lindahl passeras. Dessutom finns det ytterligare några namn som fortfarande hotar bakifrån, då den egentliga ställningen i Order of Merit inte blir rättvisande förrän de sista poängen delats ut & de sämsta resultaten plockats bort.

Töreboda GK bjöd både på strålande väder & snabba greener under deltävling 3, men trots fina förhållanden uteblev toppresultaten under årets sista batalj på hemmabanan. Hittills har röda siffror förvånande nog endast registrerats i Lundsbrunn, det återstår att se om så blir fallet även i Karlsborg. Att det blir en spännande avslutning vet vi dock redan med säkerhet!

LEADERBOARD

TT CLASSIC 2017 - TÖREBODA GK

LINDAHL, D.

71

ANDERSSON, D.

72

LINDQUIST, P.

73

FINN, M.

75

LUNDIN, J.

75

KRANTZ, D.

78

LUNDIN, G.

79

LINDAHL, G.

79

LUNDH, T.

81

BJURÉN, R.

82

LINDAHL, F.

82

NILSSON, W.

82

KARLSSON, M.

86

DELTÄVLING 3 TÖREBODA GK

Dan Andersson, som alltid föredömligt matchande klädd, betraktar Weine Nilssons drive på hål 1.

Deltävling 3 bjöd på fint golfväder och ett nästintill fullt startfält!

I god tid innan Henrik Stenson bärgade Sveriges första majorseger på herrsidan genom sin vinst av The Open Championship kammade Micael Finn hem inte bara sin första tourseger för året, utan också sin första titel någonsin på TöreTouren! Stort Grattis! :)

70 slag var ett resultat som även Pehr Lindquist mäktade med, men den sistnämnde fick snöpligt nog se sig slagen på hcp. Tillsammans tar de dock upp jakten på titelförsvararen, David Lindahl, som trots en fjärdeplats fick se sitt försprång minska rejält. Däremellan letade sig årets rookie, David Krantz, in & avancerade därmed till en 7:e-plats i Order of Merit.

Tommy Lundh visade mycket litet intresse av att hans resultat skulle uppmärksammas och detta respekteras givetvis. Istället riktas fokus mot par 3-tävlingen, som gav stor utdelning tack vare 19 greenträffar totalt, & Pilsnerligan, som fick 2 nya medlemmar i form av Martin Lindgren och 2014-års mästare, Gerth Lundin. Uppdaterats har även fotogalleriet, medlemssidan & Champions Lounge.

Årets sista deltävling infaller om mindre än 1 månad, då det ska avgöras vem som tar pole position inför den avslutande finalen på Läckö GK & Lidköping GK! All information finns på finalsidan. OBS: 1/8 är sista inbetalningsdatum.

LEADERBOARD

TT CLASSIC 2016 - TÖREBODA GK

FINN, M.

70

LINDQUIST, P.

70

KRANTZ, D.

73

LINDAHL, D.

74

LINDAHL, A.

75

ANDERSSON, D.

75

NILSSON, W.

76

LUNDIN, G.

78

BJURÉN, R.

81

LUNDIN, J.

81

LINDAHL, G.

85

LINDAHL, F.

86

LINDGREN, M.

86

LUNDH, T.

94

DELTÄVLING 3 TÖREBODA GK

TöreTourens tredje omgång genomfördes i strålande väder under festivalhelgens sista dag. 14 medlemmar kom till start i värmen, vilket är det högsta deltagarantalet i TT:s historia!

Par 3-tävlingen uppskattades av många och bollarna gick åt som smör i solsken, vilket inte var särskilt förvånande på hemmabanan. En betydligt större skräll var att Martin Lindgren (trots vissa materialfel) lyckades bärga sin första seger på touren! Framför allt imponerade han med sitt långa spel och fullkomligt slaktade Töreboda GK:s samtliga par 5-hål!

Ytterligare en spelare som lyckades pricka in toppformen under helgen var Gert Lindahl, som med sina -2 var svidande nära sin första tourseger trots en pilsnerboll på hål 5. Mikael Österblom bjöd även han på en pilsnerboll, även denna på hål 5, men stod trots allt för en fin debut och inkasserade sina första åtta tourpoäng. (Fullständig ställning i Pilsnerligan finner ni nedan).

Den regerande mästaren, Gerth Lundin, tog en klass i Dan Anderssons stilskola strax innan start och var märkbart tagen av den kritik som lyfts efter deltävling 2. Tolfteplaceringen var säsongens bottennapp och gjorde att han tappade något i tätstriden. Noterbart var även att Weine Nilsson verkade ovanligt segerviss (hybris eller solsting?) då han redan inför deltävling 3 valde att ikläda sig ett par gula ledarstrumpor (bilder saknas av estetiska skäl). Dessa undanbedes vänligen men bestämt framgent. Pehr Lindquist initiativ att bjuda på "hembakad" jordgubbstårta för att fira sin trettioårsdag uppskattades dock stort och belönades med skönsång!

LEADERBOARD

TT CLASSIC 2015 - TÖREBODA GK

LINDGREN, M.

68

LINDAHL, G.

68

ANDERSSON, A.

70

LINDAHL, A.

71

LINDAHL, D.

71

LUNDIN, J.

73

LINDQUIST, P.

74

BJURÉN, R.

75

ÖSTERBLOM, M.

75

LUNDH, T.

78

NILSSON, W.

78

LUNDIN, G.

80

ANDERSSON, D.

82

LINDAHL, F.

90

DELTÄVLING 3 TÖREBODA GK

Under den första upplagan av TT Classic var Töreboda GK åter spelplatsen & vädret än en gång strålande! 

Först ut var totalledaren Jonas Lundin & veteranen Weine Nilsson, som efter fyra timmar gick vinnande ur striden tack vare lägre hcp. 77 slag räckte till en femte- respektive sjätteplats. 

I sista boll imponerade Martin Lindgren, som trots ett inledande streck placerade sig topp-3 med 74 slag. Däremellan klämde David Lindahl in sig efter att han något missnöjd tagit sig i mål på 75 slag. 

Efter att bröderna Lundin tagit varsin seger i de inledande två deltävlingarna såg det länge ut som att Albin "Säcken" Andersson skulle knipa förstaplatsen i den tredje. Efter imponerande spel under de 17 första hålen hade det räckt med en dubbelbogey på hål 18 för att inkassera 20 nya poäng, men nerverna svek och han fick till sist se sig passerad. Den nya totalledaren Gerth Lundin vann istället med 2 slag till godo efter att ha registrerat dagens enda runda under par.

LEADERBOARD (TOP 6)

TT CLASSIC 2014 - TÖREBODA GK

LUNDIN, G.

68

ANDERSSON, A.

70

LINDGREN, M.

74

LINDAHL, D.

75

NILSSON, W.

77

LUNDIN, J.

77